Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

San Roman Tinto 2015 75

 
2015
93
2014
94
2013
93
 
2015
94
2014
94
2013
93

Wees de eerste om dit product te beoordelen

San Roman Tinto 2015 75

100% Tinta de Toro (Tempranillo).

San Roman uit Toro is een wijn met een betrouwbare constante kwaliteit

Gerijpt op Frans en Amerikaans eiken.
San Roman is een complexe volle wijn. Rijp zwart fruit, cacao, tabak, drop, mooie tannines en een afdronk met kielzog.
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 2025 nog verder ontwikkelen.

The Wine Advocate:

"The eponymous 2015 San Román was produced with fruit from a dry and warm year, from one of the earliest harvests to date (but records are broken almost every year, and 2017 was even earlier). It's always sourced from old, head-pruned and ungrafted Tinta de Toro vines on stony, limestone and clay soils in different villages of the appellation,including Morales de Toro, Pedrosa del Rey and San Román de Hornija. It fermented in wide stainless steel vats with indigenous yeasts and matured for 24 months in oak barrels, 70% French and the rest American It's ripe, wide, hedonistic and generously oaked. A powerful, generous vintage of San Román. It should age nicely in bottle."

Luis Gutierrez, Aug 2018

32,13

San Roman Tinto 2015 75

Inhoud in cl 75
Spanjewijn.nl 14.5
Druivensoort Tinta de Toro
Wijnstreek Toro DO
Wijnhuis Bodegas y Vinedos Maurodos
Wijnsoort Rood
Smaakprofiel Rood: vol & fruitig
€ 32,13 € 26,55 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

100% Tinta de Toro (Tempranillo).

San Roman uit Toro is een wijn met een betrouwbare constante kwaliteit

Gerijpt op Frans en Amerikaans eiken.
San Roman is een complexe volle wijn. Rijp zwart fruit, cacao, tabak, drop, mooie tannines en een afdronk met kielzog.
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 2025 nog verder ontwikkelen.

The Wine Advocate:

"The eponymous 2015 San Román was produced with fruit from a dry and warm year, from one of the earliest harvests to date (but records are broken almost every year, and 2017 was even earlier). It's always sourced from old, head-pruned and ungrafted Tinta de Toro vines on stony, limestone and clay soils in different villages of the appellation,including Morales de Toro, Pedrosa del Rey and San Román de Hornija. It fermented in wide stainless steel vats with indigenous yeasts and matured for 24 months in oak barrels, 70% French and the rest American It's ripe, wide, hedonistic and generously oaked. A powerful, generous vintage of San Román. It should age nicely in bottle."

Luis Gutierrez, Aug 2018