Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Masia Serra Gneis 2011 75cl

 
2011
87

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Masia Serra Gneis 2011 75cl

12% Merlot, 70% Cabernet Sauvignon, 13% Garnacha. 

Masia Serra Gneis is een wijn uit Emporda

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
Masia Serra Gneis heeft 16 maanden houtrijping gehad in Frans eiken.
Masia Serra Gneis is een aangename rode wijn. Rijp fruit, een vleugje wilde kruiden, noten, balsamico, rijpe tannines en een smakelijke lange afdronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tot 2016 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Masia Serra Gneis is 16°C.  

The Wine Advocate:
"The 2007 Gneis has a reductive personality and starts off with some aromas of boiled vegetables, so I’d decant it in advance. It is powerful and ripe, quite extracted and completely dominated by extremely dry tannins in the palate, which make it almost impossible to drink. "
Luis Gutierrez, Feb 2014.

 

 

38,97

Masia Serra Gneis 2011 75cl

Inhoud in cl 75
Alc. vol. percentage 14.5
Druivensoort Cabernet-Sauvignon, Garnacha tinta, Merlot
Wijnstreek Emporda DO
Wijnhuis Masía Serra
Wijnsoort Rood
€ 38,97 € 32,21 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

12% Merlot, 70% Cabernet Sauvignon, 13% Garnacha. 

Masia Serra Gneis is een wijn uit Emporda

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
Masia Serra Gneis heeft 16 maanden houtrijping gehad in Frans eiken.
Masia Serra Gneis is een aangename rode wijn. Rijp fruit, een vleugje wilde kruiden, noten, balsamico, rijpe tannines en een smakelijke lange afdronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tot 2016 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Masia Serra Gneis is 16°C.  

The Wine Advocate:
"The 2007 Gneis has a reductive personality and starts off with some aromas of boiled vegetables, so I’d decant it in advance. It is powerful and ripe, quite extracted and completely dominated by extremely dry tannins in the palate, which make it almost impossible to drink. "
Luis Gutierrez, Feb 2014.