Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Xarel.lo Pairal FB 2014 75cl

 
2014
93
 
2014
93

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Xarel.lo Pairal FB 2014 75cl

100% Xarel.lo.

Zeer bijzondere complexe wijn, die 4 maanden heeft gerijpt op kastanjehouten vaten.
Een benchmark Xarel.lo wijn!
Exotisch en tropisch fruit, een vleugje kruiden en subtile houttonen. Prachtige lange en volle afdronk.
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 2024 nog verder ontwikkelen.

Xarel.lo Pairal is een topwijn uit Penedes

The Wine Advocate:

"The 2014 Xarel.lo Pairal is produced in a traditional way: fermentation in chestnut barrels, which keeps the varietal character of the wine better than oak ones, with the idea of a long aging in bottle. It's produced with fruit from their El Cirerer vineyard that was planted in 1949 on a stony and chalky slope. It fermented and matured in 450-liter chestnut wood barrels for four months. The palate is fresh and vibrant, with salty, tasty flavors and finish, harmonious and complex."

Luis Gutierrez, Apr 2018

 

27,08

Xarel.lo Pairal FB 2014 75cl

Inhoud in cl 75
Spanjewijn.nl 13.0
Druivensoort Xarel.lo
Wijnstreek Penedes DO
Wijnhuis Can Rafols dels Caus
Wijnsoort Wit
Smaakprofiel Wit: droog, houtgerijpt & complex
€ 27,08 € 22,38 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

100% Xarel.lo.

Zeer bijzondere complexe wijn, die 4 maanden heeft gerijpt op kastanjehouten vaten.
Een benchmark Xarel.lo wijn!
Exotisch en tropisch fruit, een vleugje kruiden en subtile houttonen. Prachtige lange en volle afdronk.
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 2024 nog verder ontwikkelen.

Xarel.lo Pairal is een topwijn uit Penedes

The Wine Advocate:

"The 2014 Xarel.lo Pairal is produced in a traditional way: fermentation in chestnut barrels, which keeps the varietal character of the wine better than oak ones, with the idea of a long aging in bottle. It's produced with fruit from their El Cirerer vineyard that was planted in 1949 on a stony and chalky slope. It fermented and matured in 450-liter chestnut wood barrels for four months. The palate is fresh and vibrant, with salty, tasty flavors and finish, harmonious and complex."

Luis Gutierrez, Apr 2018

 

naar boven Andere producten van wijnhuis Can Rafols dels Caus