Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Vilosell 2012 75cl

 
2017
88

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Vilosell 2012 75cl

Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Garnacha, Cariñena. 

Vilosell is een wijn uit Costers del Segre

Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.
Gerijpt op Frans eiken.
Vilosell is een complexe krachtige rode wijn. Rijp fruit, hout tonen, "roasted tones", koffie, rijpe tannines en een zeer aangename afdronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tot 2017 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Vilosell is 17°C.

The Wine Advocate:

The 2013 Vilosell carries the name of the village where the grapes are grown, Tempranillo, Syrah, Cabernet and always some others. It has some aromas of Tempranillo, mixed with aromas of cherries, herbs, tomato soup and balsamic tones. The palate is creamy, quite oaky, with some roasted flavors and moderate acidity. Nice commercial red. 80,000 bottles produced.

Tomas Cusine produces a whole range of whites and reds in the Costers del Segre appellation as well as other wines in Conca de Barbera and Catalunya. A prolific, reliable name."

Luis Gutierrez, Jun 2015.

13,03

Vilosell 2012 75cl

Inhoud in cl 75
Alc. vol. percentage 13.5
Druivensoort Cabernet-Sauvignon, Carinena/Mazuelo, Garnacha tinta, Merlot, Syrah, Tempranillo
Wijnstreek Costers del Segre DO
Wijnhuis Tomas Cusine
Wijnsoort Rood
€ 13,03 € 10,77 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Garnacha, Cariñena. 

Vilosell is een wijn uit Costers del Segre

Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.
Gerijpt op Frans eiken.
Vilosell is een complexe krachtige rode wijn. Rijp fruit, hout tonen, "roasted tones", koffie, rijpe tannines en een zeer aangename afdronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tot 2017 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Vilosell is 17°C.

The Wine Advocate:

The 2013 Vilosell carries the name of the village where the grapes are grown, Tempranillo, Syrah, Cabernet and always some others. It has some aromas of Tempranillo, mixed with aromas of cherries, herbs, tomato soup and balsamic tones. The palate is creamy, quite oaky, with some roasted flavors and moderate acidity. Nice commercial red. 80,000 bottles produced.

Tomas Cusine produces a whole range of whites and reds in the Costers del Segre appellation as well as other wines in Conca de Barbera and Catalunya. A prolific, reliable name."

Luis Gutierrez, Jun 2015.

naar boven Andere producten van wijnhuis Tomas Cusine