Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Puntiapart 2016 75cl

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Puntiapart 2016 75cl

85% Cabernet Sauvignon, 15% Carinena (Samso).

Puntiapart is een wijn uit Emporda

Puntiapart heeft 12 maanden in Frans, Roemeens en Hongaars eiken gerijpt.

Een ambitieus project, opgestart in 2002 door de jonge wijnmaker/eigenaar Josep Serra. Met een onwrikbaar geloof in het (wijn)potentieel van zijn geboortestreek, Empordà, wist hij in 2002 oude Granacha en Carinena wijngaarden te kopen, die hij in de loop der jaren stelselmatig heeft weten uit te breiden tot een bijna 30 ha groot domein. Met gevoel voor detail en met een zeer rechtlijnige visie over zijn wijnen, heeft hij culinair – Josep Roca, sommelier/mede-eigenaar van een der beste restaurants in de wereld El Celler de can Rocca, is een grote fan - en wijnminnend Spanje weten te overtuigen van de kwaliteit van zijn verschillende cuvées. 

Puntiapart is een krachtige rode wijn. Groenten, kruiden, zoete specerijen, hout tonen, rijpe tannines en een aangename afdronk.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels en neutrale harde kazen.
De optimale drinktemperatuur voor Puntiapart is 16°C.

15,22

Puntiapart 2016 75cl

Inhoud in cl 75
Spanjewijn.nl 14.5
Druivensoort Cabernet-Sauvignon, Carinena/Mazuelo
Wijnstreek Emporda DO
Wijnhuis La Vinyeta
Wijnsoort Rood
Smaakprofiel Rood: vol & fruitig
€ 15,22 € 12,58 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

85% Cabernet Sauvignon, 15% Carinena (Samso).

Puntiapart is een wijn uit Emporda

Puntiapart heeft 12 maanden in Frans, Roemeens en Hongaars eiken gerijpt.

Een ambitieus project, opgestart in 2002 door de jonge wijnmaker/eigenaar Josep Serra. Met een onwrikbaar geloof in het (wijn)potentieel van zijn geboortestreek, Empordà, wist hij in 2002 oude Granacha en Carinena wijngaarden te kopen, die hij in de loop der jaren stelselmatig heeft weten uit te breiden tot een bijna 30 ha groot domein. Met gevoel voor detail en met een zeer rechtlijnige visie over zijn wijnen, heeft hij culinair – Josep Roca, sommelier/mede-eigenaar van een der beste restaurants in de wereld El Celler de can Rocca, is een grote fan - en wijnminnend Spanje weten te overtuigen van de kwaliteit van zijn verschillende cuvées. 

Puntiapart is een krachtige rode wijn. Groenten, kruiden, zoete specerijen, hout tonen, rijpe tannines en een aangename afdronk.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels en neutrale harde kazen.
De optimale drinktemperatuur voor Puntiapart is 16°C.

naar boven Andere producten van wijnhuis La Vinyeta