Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Perelada Garnacha d Emporda 37,5cl

 
-
92

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Perelada Garnacha d Emporda 37,5cl

80% Garnacha tinto, 20% Garnacha Blanco. 

Perelada Garnacha d Emporda is een Top wijn

Goede prijs- kwaliteitverhouding. 
Perelada Garnacha d Emporda heeft houtrijping gehad. 
Perelada Garnacha d Emporda is een elegante zoete wijn. Geroosterde karamel, hout tonen, geroosterde amandel, zoete specerijen, een vleugje kruiden, cacao en gekonfijt fruit.

Vineyards: Situated in the municipal districts of Mollet de Peralada, Peralada and Sant Climent Sescebes, in the Empordà D.O.
Elaboration: Elaborated with selected grapes from old vines, harvested slightly overmature but in a good sanitary state. After a short maceration, in order to preserve all its aromas, the must is partially fermented at a low temperature. Once the desired sugar content is achieved, the fermentation is stopped by adding vinic alcohol up until the graduation reaches a 15% by Vol. Ageing: Aged during more than twelve years in soleras or criaderas.

23,90

Perelada Garnacha d Emporda 37,5cl

Inhoud in cl 37.5
Spanjewijn.nl 15.0
Druivensoort Garnacha blanca, Garnacha tinta
Wijnstreek Emporda DO
Wijnhuis Castillo Perelada
Wijnsoort Rood

Let op dit is een fles van 37,5cl

Lees verder
€ 23,90 € 19,75 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

80% Garnacha tinto, 20% Garnacha Blanco. 

Perelada Garnacha d Emporda is een Top wijn

Goede prijs- kwaliteitverhouding. 
Perelada Garnacha d Emporda heeft houtrijping gehad. 
Perelada Garnacha d Emporda is een elegante zoete wijn. Geroosterde karamel, hout tonen, geroosterde amandel, zoete specerijen, een vleugje kruiden, cacao en gekonfijt fruit.

Vineyards: Situated in the municipal districts of Mollet de Peralada, Peralada and Sant Climent Sescebes, in the Empordà D.O.
Elaboration: Elaborated with selected grapes from old vines, harvested slightly overmature but in a good sanitary state. After a short maceration, in order to preserve all its aromas, the must is partially fermented at a low temperature. Once the desired sugar content is achieved, the fermentation is stopped by adding vinic alcohol up until the graduation reaches a 15% by Vol. Ageing: Aged during more than twelve years in soleras or criaderas.

naar boven Andere producten van wijnhuis Castillo Perelada