Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Pedradura tinto 2010 75cl

 
2010
91
 
2010
90

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Pedradura tinto 2010 75cl

85% Marselan, 15% Petit Verdot. 

Pedradura tinto is een wijn uit Penedes 

Marselan is een kruising tussen Cabernet Sauvignon en Garnacha tinta.

Pedradura tinto heeft 12 maanden gerijpt op Frans eiken.
Pedradura tinto is een goed toegankelijke rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, cacao, mineralen, volle tannines, optimale zuurgraad en een aangename afronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tenminste tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Pedradura tinto is 16°C.  

The Wine Advocate:
"The red 2010 Pedradura is an explosion of Mediterranean herbs and wild berries, all polished by the effect of time. With moderate alcohol and a fragrant nose, I'd have never guessed that it's a blend of 90% Marselan and 10% Petit Verdot. After it fermented in stainless steel with natural yeasts and matured in French barriques for 12 months, it was put in bottle for no less than five years, with the aim to sell it when they believe it should be drunk. This is ready now—and very pleasant. "
Luis Gutierrez, Apr 2018

15,11

Pedradura tinto 2010 75cl

Inhoud in cl 75
Spanjewijn.nl 13.5
Druivensoort Marsanne
Wijnstreek Penedes DO
Wijnhuis Can Rafols dels Caus
Wijnsoort Rood
€ 15,11 € 12,49 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

85% Marselan, 15% Petit Verdot. 

Pedradura tinto is een wijn uit Penedes 

Marselan is een kruising tussen Cabernet Sauvignon en Garnacha tinta.

Pedradura tinto heeft 12 maanden gerijpt op Frans eiken.
Pedradura tinto is een goed toegankelijke rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, cacao, mineralen, volle tannines, optimale zuurgraad en een aangename afronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tenminste tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Pedradura tinto is 16°C.  

The Wine Advocate:
"The red 2010 Pedradura is an explosion of Mediterranean herbs and wild berries, all polished by the effect of time. With moderate alcohol and a fragrant nose, I'd have never guessed that it's a blend of 90% Marselan and 10% Petit Verdot. After it fermented in stainless steel with natural yeasts and matured in French barriques for 12 months, it was put in bottle for no less than five years, with the aim to sell it when they believe it should be drunk. This is ready now—and very pleasant. "
Luis Gutierrez, Apr 2018

naar boven Andere producten van wijnhuis Can Rafols dels Caus