Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Pedradura tinto 2006 75cl

 
2006
90

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Pedradura tinto 2006 75cl

85% Marcelan, 15% Petit Verdot. 

Pedradura tinto is een wijn uit Penedes 

Marselan is een kruising tussen Cabernet Sauvignon en Garnacha tinta.

Pedradura tinto heeft 12 maanden gerijpt op Frans eiken.
Pedradura tinto is een goed toegankelijke rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, cacao, mineralen, volle tannines, optimale zuurgraad en een aangename afronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Pedradura tinto is 16°C.  

The Wine Advocate:
"I covered Can Rafols dels Caus on Wine-Journal at the tailend of 2011, when Carlos Esteva visited the UK. The estate is located in the Garraf Massif at around 600 metres above sea level and includes 450 hectares of vine. As has been mentioned previously, their policy is to release wines when they are reached their drinking plateau – a policy I respect, though of course, the best time depends upon which stage of evolution you like to drink your wines!."
Luis Gutierrez, Apr 2012. 

16,84

Pedradura tinto 2006 75cl

Inhoud in cl 75
Alc. vol. percentage 13.5
Druivensoort Marsanne
Wijnstreek Penedes DO
Wijnhuis Can Camps
Wijnsoort Rood
€ 16,84 € 13,92 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

85% Marcelan, 15% Petit Verdot. 

Pedradura tinto is een wijn uit Penedes 

Marselan is een kruising tussen Cabernet Sauvignon en Garnacha tinta.

Pedradura tinto heeft 12 maanden gerijpt op Frans eiken.
Pedradura tinto is een goed toegankelijke rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, cacao, mineralen, volle tannines, optimale zuurgraad en een aangename afronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Goed op dronk, maar kan zich tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Pedradura tinto is 16°C.  

The Wine Advocate:
"I covered Can Rafols dels Caus on Wine-Journal at the tailend of 2011, when Carlos Esteva visited the UK. The estate is located in the Garraf Massif at around 600 metres above sea level and includes 450 hectares of vine. As has been mentioned previously, their policy is to release wines when they are reached their drinking plateau – a policy I respect, though of course, the best time depends upon which stage of evolution you like to drink your wines!."
Luis Gutierrez, Apr 2012.