Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Louro 2016 75cl

 
2016
92
2015
91
 
2016
92
2015
91
2014
92

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Louro 2016 75cl

92% Godello, 8% Treixadura.

Louro is een wijn uit Valdeorras

Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.
Volgens Robert Parker één van de beste witte wijnen onder $ 20.

Louro heeft 4 maanden gerijpt op Frans eiken.
Prachtige Godello wijn. Peer, appel, meloen, een vleugje honing, mineralen, een optimale zuurgraad en een mooie, lange afdronk.
Uitstekende combinatie met visgerechten en schaaldieren. 
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 20121 nog verder ontwikkelen.
Serveren tussen 10-12 °C.

 

The Wine Advocate:

"I was blown away by the 2016 Louro, a Godello-based white with some 8% Treixadura from their own vineyards. It is from plants averaging 25 years of age panted at some 600 meters on sandy granite soils in the parish of O Bolo. It fermented in 3,000-liter French oak foudres with indigenous yeasts where it matured in contact with the fine lees for four months."

Luis Gutierrez, Aug 2017 



16,53

Louro 2016 75cl

Inhoud in cl 75
Alc. vol. percentage 13.5
Druivensoort Godello, Treixadura
Wijnstreek Valdeorras DO
Wijnhuis Rafael Palacios
Wijnsoort Wit
Smaakprofiel Wit: droog, houtgerijpt & complex
€ 16,53 € 13,66 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

92% Godello, 8% Treixadura.

Louro is een wijn uit Valdeorras

Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.
Volgens Robert Parker één van de beste witte wijnen onder $ 20.

Louro heeft 4 maanden gerijpt op Frans eiken.
Prachtige Godello wijn. Peer, appel, meloen, een vleugje honing, mineralen, een optimale zuurgraad en een mooie, lange afdronk.
Uitstekende combinatie met visgerechten en schaaldieren. 
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 20121 nog verder ontwikkelen.
Serveren tussen 10-12 °C.

 

The Wine Advocate:

"I was blown away by the 2016 Louro, a Godello-based white with some 8% Treixadura from their own vineyards. It is from plants averaging 25 years of age panted at some 600 meters on sandy granite soils in the parish of O Bolo. It fermented in 3,000-liter French oak foudres with indigenous yeasts where it matured in contact with the fine lees for four months."

Luis Gutierrez, Aug 2017 



naar boven Andere producten van wijnhuis Rafael Palacios