Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 0655540424

Gran Colegiata reserva 2012 75cl

 
2010
90

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Gran Colegiata reserva 2012 75cl

100% Tinta de Toro.

Gran Colegiata reserva is een wijn uit Toro

Gran Colegiata reserva heeft 18 maanden gerijpt op Amerikaans eiken.
Gran Colegiata reserva is een 100% Tempranillo wijn. Rijp fruit, balsamico, een vleugje wilde kruiden, rijpe evenwichtige tannines en een lange smakelijke afdronk.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels, wild, ossehaas, geroosterd/gegrild vlees, jamon en harde kazen. 
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 2022 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Gran Colegiata reserva is 16°C. 

The Wine Advocate:

"The 2010-2012 Gran Colegiata Reserva is quite aromatic and fresh, quite fruit-driven, with nicely integrated oak. The palate is medium-bodied, with some dusty tannins that would stand up to powerful food. It matured in American oak barrels for 18 months."

Luis Gutierrez, Feb 2017

 

 

20,69

Gran Colegiata reserva 2012 75cl

Inhoud in cl 75
Alcohol % 13.5
Druivensoort Tinta de Toro
Wijnstreek Toro DO
Wijnhuis Fariña
Wijnsoort Rood
€ 20,69 € 17,10 excl. btw

X

Voeg nog € 300,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

100% Tinta de Toro.

Gran Colegiata reserva is een wijn uit Toro

Gran Colegiata reserva heeft 18 maanden gerijpt op Amerikaans eiken.
Gran Colegiata reserva is een 100% Tempranillo wijn. Rijp fruit, balsamico, een vleugje wilde kruiden, rijpe evenwichtige tannines en een lange smakelijke afdronk.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels, wild, ossehaas, geroosterd/gegrild vlees, jamon en harde kazen. 
Op dronk, maar kan zich tenminste tot 2022 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Gran Colegiata reserva is 16°C. 

The Wine Advocate:

"The 2010-2012 Gran Colegiata Reserva is quite aromatic and fresh, quite fruit-driven, with nicely integrated oak. The palate is medium-bodied, with some dusty tannins that would stand up to powerful food. It matured in American oak barrels for 18 months."

Luis Gutierrez, Feb 2017

 

 

naar boven Andere producten van wijnhuis Fariña