Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Coto real reserva 2005 75cl

 
2017
88
 
2017
91

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Coto real reserva 2005 75cl

Tempranillo,Mazuelo, Garnatxa Negra, Graciano.

Coto real reserva is een wijn uit Rioja

Goede prijs- kwaliteitverhouding. 
Coto real reserva heeft houtrijping gehad. 
Coto real reserva is een aangename rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, hout tonen, goed geínergreerde tannines en een smakelijke afdronk.
Is nu al op dronk, maar kan zich tenminste tot 2016 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Coto real reserva is 16°C.   

The Wine Advocate:
''The 2005 Coto Real is the Bodega’s bow to a more modern style. Made up of 80% Tempranillo, 10% Graciano, and 10% Garnacha, it spent 16 months in French and American oak. Aromas of pain grille, pencil lead, violets, and blackberry lead to a structured, relatively fruit-forward offering that will benefit from several more years of cellaring. It is a well-made wine but, to this taster, not nearly as interesting as the traditionally made Riojas in this collection.''

 



24,20

Coto real reserva 2005 75cl

Inhoud in cl 75
Alc. vol. percentage 14.0
Druivensoort Garnacha tinta, Graciano, Mazuelo/Cariñena, Tempranillo
Wijnstreek Rioja DOCa
Wijnhuis El coto
Wijnsoort Rood
€ 24,20 € 20,00 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

Tempranillo,Mazuelo, Garnatxa Negra, Graciano.

Coto real reserva is een wijn uit Rioja

Goede prijs- kwaliteitverhouding. 
Coto real reserva heeft houtrijping gehad. 
Coto real reserva is een aangename rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, hout tonen, goed geínergreerde tannines en een smakelijke afdronk.
Is nu al op dronk, maar kan zich tenminste tot 2016 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Coto real reserva is 16°C.   

The Wine Advocate:
''The 2005 Coto Real is the Bodega’s bow to a more modern style. Made up of 80% Tempranillo, 10% Graciano, and 10% Garnacha, it spent 16 months in French and American oak. Aromas of pain grille, pencil lead, violets, and blackberry lead to a structured, relatively fruit-forward offering that will benefit from several more years of cellaring. It is a well-made wine but, to this taster, not nearly as interesting as the traditionally made Riojas in this collection.''