Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Clos de L Obac 2006 75cl

 
2006
93

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Clos de L Obac 2006 75cl

Garnacha, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cariñena.

Clos de L Obac is een wijn uit Priorat

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
Clos de L’Obac heeft 14 maanden houtrijping gehad op Frans eiken. 
Complexe volle expressieve wijn. Zwart rijp fruit, mineralen, een vleugje kruiden, fraai geïntegreerde tannines en een afdronk met kielzog.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels, wild, ossehaas, geroosterd/gegrild vlees, jamon en harde kazen. 
Goed op dronk, maar kan zich tot 2025 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Clos de L’Obac is 16°C. 

 The Wine Advocate:
''The 2005 Clos de L’Obac is 35% Cabernet Sauvignon, 35% Garnacha, and the balance Syrah, Carinena, and Merlot. The wine was aged for 14 months in new French oak and bottled unfiltered. More structured and expressive than its sibling, the nose delivers smoke, slate, scorched earth, black cherry, and blueberry. Plush and layered, the wine has excellent length and 6-8 years of cellaring potential. It will be at its best from 2013 to 2025.''
Jay Miller, Feb 2008.

78,21

Clos de L Obac 2006 75cl

Inhoud in cl 75
Alc. vol. percentage 13.0
Druivensoort Cabernet-Sauvignon, Carinena/Mazuelo, Garnacha tinta, Merlot
Wijnstreek Priorat DOCa
Wijnhuis Cellers Costers Siurana
Wijnsoort Rood
€ 78,21 € 64,64 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

Garnacha, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cariñena.

Clos de L Obac is een wijn uit Priorat

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
Clos de L’Obac heeft 14 maanden houtrijping gehad op Frans eiken. 
Complexe volle expressieve wijn. Zwart rijp fruit, mineralen, een vleugje kruiden, fraai geïntegreerde tannines en een afdronk met kielzog.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels, wild, ossehaas, geroosterd/gegrild vlees, jamon en harde kazen. 
Goed op dronk, maar kan zich tot 2025 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Clos de L’Obac is 16°C. 

 The Wine Advocate:
''The 2005 Clos de L’Obac is 35% Cabernet Sauvignon, 35% Garnacha, and the balance Syrah, Carinena, and Merlot. The wine was aged for 14 months in new French oak and bottled unfiltered. More structured and expressive than its sibling, the nose delivers smoke, slate, scorched earth, black cherry, and blueberry. Plush and layered, the wine has excellent length and 6-8 years of cellaring potential. It will be at its best from 2013 to 2025.''
Jay Miller, Feb 2008.