Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

AN/2 (Anima Negra 2) 2016 75cl

 
2015
90

Wees de eerste om dit product te beoordelen

AN/2 (Anima Negra 2) 2016 75cl

65% Callet, 20% Manto Negro, 15% Syrah.

Anima Negra 2 (AN/2) is afkomstig van Mallorca

An/2 is een volle, complexe wijn en heeft 13 maanden rijping ondergaan op Frans- en Amerikaans eikenhout. De wijn heeft mooie aroma's van rood fruit, peper, eucalyptus, koffie, cacao en eikenhout. 

Goed in combinatie met rood vlees, gevogelte, pasta's en harde kazen. Serveren op 18°C.

The Wine Advocate (over jaargang 2015):

"The 2015 AN/2 is mostly Callet with small amounts of Fogoneu and Manto Negro grapes fermented in 4,000-liter oak vats and cement tanks with yeasts they have isolated from their own vineyards. It matured for 13 months in oak barrels, mostly French but with some 20% made of American oak and 10% of Central European oak, but 10% of the volume wasn't put in barrique. It's fragrant and perfumed, with generous spices and smoke, but also flowers and wild berries. It feels quite fluid, more agile, with good balance."

Luis Gutiérrez, Dec. 2017

20,80

AN/2 (Anima Negra 2) 2016 75cl

Inhoud in cl 75
Spanjewijn.nl 13.5
Druivensoort Callet-Fougoneu, Manto Negro, Syrah
Wijnstreek Vino de la Tierra de Mallorca
Wijnhuis Ánima Negra
Wijnsoort Rood
Smaakprofiel Rood: middelzwaar
€ 20,80 € 17,19 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

65% Callet, 20% Manto Negro, 15% Syrah.

Anima Negra 2 (AN/2) is afkomstig van Mallorca

An/2 is een volle, complexe wijn en heeft 13 maanden rijping ondergaan op Frans- en Amerikaans eikenhout. De wijn heeft mooie aroma's van rood fruit, peper, eucalyptus, koffie, cacao en eikenhout. 

Goed in combinatie met rood vlees, gevogelte, pasta's en harde kazen. Serveren op 18°C.

The Wine Advocate (over jaargang 2015):

"The 2015 AN/2 is mostly Callet with small amounts of Fogoneu and Manto Negro grapes fermented in 4,000-liter oak vats and cement tanks with yeasts they have isolated from their own vineyards. It matured for 13 months in oak barrels, mostly French but with some 20% made of American oak and 10% of Central European oak, but 10% of the volume wasn't put in barrique. It's fragrant and perfumed, with generous spices and smoke, but also flowers and wild berries. It feels quite fluid, more agile, with good balance."

Luis Gutiérrez, Dec. 2017

naar boven Andere producten van wijnhuis Ánima Negra