Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 078 6105417, of 0610041516

Abadal Seleccio 2011 75cl

 
2011
88

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Abadal Seleccio 2011 75cl

40% Cabernet franc, 40% Cabernet Sauvignon, 20% Syrah.

Abadal Seleccio is een wijn uit pla de bages

Goede prijs- kwaliteitverhouding. 
Abadal Seleccio heeft 14 maanden rijping op Europees eiken gehad.
Abadal Seleccio s een karaktervolle aardse wijn. Geconcentreerd fruit, cacao, mineralen en krachtige tannines.
De optimale drinktemperatuur voor Abadal Seleccio is 16°C.

The Wine Advocate: 
"The top of the range is the 2011 Selecció, a selection of 20 barrels made up of 35% Cabernet Sauvignon, 30% Cabernet Franc, 15% Syrah, 10% Mandó and 10% Sumoll matured in oak barrels for 14 months. It feels very much like a powerful, concentrated and generously oaked red in the end-of-the-1990s style, with plenty of spices and smoke, a touch of cured meat, something earthy and slightly animal, quite evolved overall. The palate shows dusty tannins and moderate acidity."

Luis Gutierrez, Oct 2016

37,89

Abadal Seleccio 2011 75cl

Inhoud in cl 75
Alc. vol. percentage 14.0
Druivensoort Cabernet Franc, Cabernet-Sauvignon, Syrah
Wijnstreek Pla de Bages DO
Wijnhuis Abadal
Wijnsoort Rood
Smaakprofiel Rood: middelzwaar & fruitig
€ 37,89 € 31,31 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

40% Cabernet franc, 40% Cabernet Sauvignon, 20% Syrah.

Abadal Seleccio is een wijn uit pla de bages

Goede prijs- kwaliteitverhouding. 
Abadal Seleccio heeft 14 maanden rijping op Europees eiken gehad.
Abadal Seleccio s een karaktervolle aardse wijn. Geconcentreerd fruit, cacao, mineralen en krachtige tannines.
De optimale drinktemperatuur voor Abadal Seleccio is 16°C.

The Wine Advocate: 
"The top of the range is the 2011 Selecció, a selection of 20 barrels made up of 35% Cabernet Sauvignon, 30% Cabernet Franc, 15% Syrah, 10% Mandó and 10% Sumoll matured in oak barrels for 14 months. It feels very much like a powerful, concentrated and generously oaked red in the end-of-the-1990s style, with plenty of spices and smoke, a touch of cured meat, something earthy and slightly animal, quite evolved overall. The palate shows dusty tannins and moderate acidity."

Luis Gutierrez, Oct 2016

naar boven Andere producten van wijnhuis Abadal